Kijk jij altijd naar de Samenvatting F1? 

Kijk jij altijd naar de Samenvatting F1? 

Net zoals bij ieder andere sport wordt Formule 1 altijd op de voet gevolgd en zijn er dan ook verschillende programma’s op de televisie over te zien. Tijdens de race wordt er altijd gepraat over de race. Maar na de race is er ook altijd nog een Samenvatting F1 te zien. Hierin worden alle highlights van die race getoond. Zo heb je in een aantal minuten alle belangrijke punten van die race gezien, zonder de hele race te kijken. Als je niet in de gelegenheid bent om de race te kijken kun je natuurlijk ook het F1 nieuws in de gaten houden. Hier worden ook alle belangrijke momenten van de race in beschreven. 

F1 nieuws - samenvatting F1

Waar kan ik het nieuws bekijken?

Als er een F1 weekend is dan kun je vrijwel overal wel het F1 nieuws volgen. Zo zijn er tijdens de race verschillende programma’s te zien waar de race wordt onderbouwd door commentaar. Ook zijn er programma’s waarin er besproken wordt hoe het er tijdens de race aan toe ging en wat er de volgende keer beter kan. Als jij een echte race-fan bent dan wil je natuurlijk niks missen rondom de Formule 1. Na afloop van de races is er ook altijd nog een Samenvatting F1. Deze kun jij als echte fan natuurlijk niet missen! 

Ik heb de race al gezien

Als jij een echte Formule 1 fan bent dan kun jij vast niet genoeg krijgen van het zien van de races. De hele dag struin jij over het internet om al het F1 nieuws bij te houden. Wat voor jou dan wel leuk is om te doen is om de Samenvatting F1 terug te kijken van vorige races. Dat hoeft niet de race van vorige week te zijn, maar kan ook de race van vijf jaar geleden zijn. Zo kun je zien wie er dan aan de leiding was, wie er nieuw was in deze wereld en de veranderingen die de Formule 1 heeft doorgemaakt. 

Reacties zijn gesloten.