Op vakantie met een elektrische camper 

Op vakantie met een elektrische camper 

Op vakantie gaan met een elektrische camper was nog nooit eerder zo leuk. Terwijl je onderweg ben naar jouw vakantie bestemming, ben je ook nog eens goed bezig. Geen uitstoot meer door middel van een oude camper te huren die veel uitstoot. Je kon er voor kiezen om bijvoorbeeld naar Spanje te gaan met het vliegtuig, maar jij kiest ervoor om er heen te rijden met de camper. 

elektrische camper

Zonde om te wachten

Je bent misschien iets langer onderweg dan met het vliegtuig, maar bekijk het zo. Met de elektrische camper ben je al onderweg vanaf het moment dat je de oprit afrijd en met het vliegtuig is het compleet anders. Om naar een vliegveld toe te rijden kost ook een behoorlijk wat tijd voordat je er bent. Files maken het niet makkelijk om snel naar het vliegveld toe te komen. Momenteel al helemaal niet, Iedereen gaat plotseling op vakantie waardoor de route naar bijvoorbeeld een Schiphol over vol is. De luchthaven kan alle vakantiegangers niet aan waardoor er enorme problemen zijn ontstaan. Velen vluchten zijn uitgevallen en niet iedereen kan meer binnen in de hallen wachten waardoor er ook rijen ontstaan voor Schiphol. Regen, wind en hitte, in alle soorten weersomstandigheden staan er mensen uren lang te wachten om eindelijk hun vlucht te kunnen nemen.

Wat heeft de camper allemaal in petto

De camper (Bus) heeft een lengte van 530cm en is gemaakt voor 4 personen. Als een van de weinigen beschikt de elektrische camper ook over achteruit rij camera’s zodat je goed kunt in parkeren en gevaar sneller kunt ontwijken. De camper heeft 4 zitplekken, 2 zitplekken zijn voor de bestuurders en de andere 2 zitten achterin. De 2 stoelen aan de voorzijde beschikken over 360 graden ronddraaien zodat je onderweg ook spelletjes kunt spelen of samen kunt eten. De bank in de achterzijde van de camper heeft ook een 2de functie, namelijk een 2-persoonsbed van 1.30 bij 2.00 meter. Ideaal om onderweg een keer goed te kunnen slapen. Bovendien heeft de camper ook een slaaphefdak wat ook nog eens een 2-persoonsbed bevat. De camper heeft zelfs nog een volledige keuken+ koelkast achterin. De zonnepanelen op het dak wekken dus de stroom op voor de koelkast+ fornuis en andere mogelijke stroomcontacten.

Eventuele bijboek mogelijkheden

Je kunt natuurlijk nooit genoeg hebben in je camper. Er zijn dus ook extra dingen beschikbaar die helaas niet inbegrepen zijn, maar die je kunt bijboeken. Om in het goede thema: geen uitstoot te blijven zitten, zoals het elektrische camper. Kun je ook een elektrische bbq bijboeken.  Voor degene die misschien ook even de stad willen intrekken maar niet willen lopen. Daar is ook voor jou over na gedacht, want je kunt ook elektrische steppen bijboeken.

Reacties zijn gesloten.