Rijbewijs halen doe je bij Verkeersschool Cees Vendrik

Rijbewijs halen doe je bij Verkeersschool Cees Vendrik

Als je je rijbewijs wilt halen dan ga je natuurlijk naar Verkeersschool Cees Vendrik. Goed presteren en gemotiveerd raken doe je bij ons.

Informatie over Verkeersschool Cees Vendrik

Gediplomeerd rijinstructeur en faalangstinstructeur Cees Vendrik heeft zijn rijschool in 2011 opgestart. Cees Vendrik doet wat werkt. Dit doet hij door bijvoorbeeld er voor te zorgen dat de leerling kalm en geconcentreerd blijft. Met stress gaat dat natuurlijk moeilijk, maar dat is makkelijk tegen te gaan door voor een relaxte sfeer te zorgen met een beetje humor. Als de leerling sommige stappen wat geduldiger wilt doen dan zorgt Cees Vendrik daar ook voor. Dat is geen probleem voor hem. 

Beoordelingen

Op onze site zijn ervaringen van anderen te vinden. Dankzij de professionele rijlessen van Cees Vendrik zijn alle ervaringen erg positief! Met een totale beoordeling van 5/5 sterren is Cees Vendrik erg geliefd door de leerlingen. 

Contact opnemen

Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 026 – 76 000 44, een mailtje te sturen naar het mailadres [email protected] of door het contactformulier in te vullen dat te vinden is op de site.

Reacties zijn gesloten.