Rijlessen genomen bij rijschool Westeraam

Rijlessen genomen bij rijschool Westeraam

Graag wilde ik mijn rijbewijs halen. Dit omdat ik een aantal weken geleden achttien ben geworden. Daarom ging ik opzoek naar een rijschool in de buurt. 

Ik wilde graag een voordelige prijs betalen voor mijn lespakket. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar rijlessen in Elst. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van rijschool Westeraam.

De website van rijschool Westeraam

Toen ik terecht kwam op de website van rijschool Westeraam kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat de rijschool aanbiedt. Ik moest ook nog mijn theorie halen en de rijschool biedt een aantal theorie dagen aan wat mij erg aansprak. Na het lezen van de informatie besloot ik om een kijkje te nemen naar de prijzen. De prijzen die de rijschool hanteert spraken mij ook erg aan waardoor ik besloot om mezelf aan te melden voor een proefles.

Erg goed contact met mijn rijinstructeur

Tijdens de proefles werd mij alles duidelijk en rustig uitgelegd. Ik kon direct merken dat ik een erg goede klik had met mijn rij instructeur. Daarom besloot ik ook om een pakket af te sluiten bij rijschool Westeraam.

Reacties zijn gesloten.